Lesmateriaal

We zijn druk bezig met het ontwikkelen van handleidingen bij de thema’s van Mus & Draak. Op dit moment is de handleiding en de poster bij het thema Het Sprookjesbos te bestellen. We raden je aan eerst een training met je team te volgen over het thema Het Sprookjesbos, voordat je hiermee met je groep kinderen aan de slag gaat. Ben je benieuwd naar de inhoud van de handleiding Het Sprookjesbos, bekijk dan de inhoudsopgave.

Actieprijs: Handleiding Het Sprookjesbos (+ video’s) én de poster van Het Sprookjesbos nu samen voor € 24,95 (excl. verzendkosten).

Wil je meer informatie ontvangen over onze trainingen of een handleiding en/of poster van Het Sprookjesbos bestellen? Mail dan naar post@musendraak.nl

Inhoud Mus & Draak koffer aanschaffen

Claves en schudeitjes zijn te bestellen bij online winkels zoals Kindermuziekwinkel. Ook kleurige sjaaltjes zijn daar te bestellen. Een knuffel van een vogel en een draak kan gebruikt worden als ‘Mus’ en ‘Draak’. Onze knuffels zijn van het merk Jellycat.

Video en audio bij de handleiding

Bij de handleiding het Sprookjesbos horen verschillende video- en audio-opnames. Bij het aanschaffen van de handleiding ontvang je het wachtwoord voor de bijbehorende webpagina Video en audio.