Letty & Lisa

De Mus & Draak lessen worden gegeven door Letty Langerhorst (dramatherapeut en dramadocent) en Lisa van Bennekom (muziekdocent en zangeres). Beiden hebben jarenlang ervaring in het geven van toneel- en muzieklessen aan peuters en kleuters. Ze hebben elkaar ontmoet op de Vrije school. Naast dat zij zelf de Mus & Draak lessen geven op kinderdagverblijven, bieden zij ook trainingen aan voor pedagogisch medewerkers (pm’ers).

Lisa & Letty (Foto: Iris Smalbrugge)

Over Letty

Letty is de draak in Mus & Draak en is dol op drama. Al sinds haar twaalfde speelt zij toneel, eerst op de Jeugdtheaterschool en later speelde ze een voorstelling bij Toneelgroep Amsterdam en in verschillende jeugdtheatervoorstellingen. Ze heeft Creatieve Therapie Drama gestudeerd en is nu al vijftien jaar werkzaam als dramatherapeut bij de Kinder-en Jeugdpsychiatrie. Ze is gespecialiseerd in de ontwikkeling van het jonge kind (IMH). Daarnaast gaf ze toneellessen op kinderdagverblijven en Jeugdtheaterscholen en werkt ze regelmatig als trainingsacteur bij de Raad voor Kinderbescherming.

Over Lisa

Lisa is de mus in Mus & Draak en houdt van zingen en muziek maken. Ze begon al jong met lessen in piano en dwarsfluit en ging op haar vijftiende zingen in Les Elles, een Amsterdamse Close Harmony zanggroep. Met Les Elles maakte ze meerdere theatervoorstellingen en zong ze 10 jaar op allerlei feesten en partijen. Lisa studeerde Docent Muziek en deed de Master Kunsteducatie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze heeft veel ervaring in het lesgeven aan groepen leerlingen/studenten op verschillende scholen (muziekschool, po, vo en hbo), en dirigeerde diverse (kinder)koren. Ze is eigenaar van Muziekles4kids, een kleinschalige muziekschool in Bussum.