Aanbod

Mus & Draak lessen

Iedere Mus & Draak les bestaat uit een eigen thema waarin we kinderen vanaf 2,5 tot 6 jaar prikkelen en uitdagen om op een speelse manier verschillende kanten van zichzelf en elkaar te ontdekken. Voor elk thema zijn liedjes gecomponeerd en muziek- en toneelactiviteiten ontwikkeld. We focussen ons in de lessen op het stimuleren van de verbeeldingskracht, het bevorderen van samenspel, stemgebruik, taalontwikkeling, muzikale vorming, het vergroten van inlevingsvermogen en het uiting geven aan emoties. De kinderen spelen een hoofdrol in het (eigen) verhaal, waarin ze werken aan specifieke leerdoelen per thema.

-Start Mus & Draak lessen: in overleg
-Keuze uit 10 thema’s
-Groepsgrootte: 10 kinderen vanaf 2,5 jaar (peuters of kleuters)
-Lesduur: 30 minuten

Mus & Draak trainingen en workshops

We bieden trainingen en workshops aan voor pedagogisch medewerkers (in opleiding). Pm’ers of studenten leren tijdens de trainingen/workshops werken met de Mus en Draak methode en over de meerwaarde van het geven van creatieve lessen aan het jonge kind. Alle informatie over Mus & Draak trainingen/workshops leest u hier.

Handleiding en poster

Wil je zelf aan de slag met meer muziek en drama in jouw peutergroep of jouw kleuterklas? Dan kan! Je kunt de handleiding en de poster bij het Thema Het Sprookjesbos bij ons bestellen. We raden je aan om eerst een training bij deze handleiding te volgen, voordat je ermee aan de slag gaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor lessen en/of workshops/trainingen door te mailen naar post@musendraak.nl